As capacidades do noso laboratorio están focalizadas a estudar as propiedades físicas dos alimentos e especialmente de produtos lácteos.

Os equipos de medida cos que contamos son de última xeración e o persoal do laboratorio presenta carácter multidisciplinar englobando especialistas en alimentos e en materiais.

O equipamento experimental das nosas instalacións para analizar os diferentes materiais é:

  • Analizador de texturas TA.XTPlus (Stable Micro Systems, Reino Unido)
  • Reómetro AR-G2 (TA Instruments, EEUU)
  • Calorímetro diferencial de varrido MDSC Q1000 (TA Instruments, EEUU)
  • Analizador de tamaño de partícula MASTERSIZER 2000 (Malvern Instruments, Reino Unido)
  • Turbidimetro TURBISCAN Lab expert (Formulaction, Francia)
  • Colorímetro Color Flex (Hunterlab, EEUU)
  • Viscosímetro Broookfield DV-II+ (Brookfield Ametek, EEUU)

Se desexa coñecer máis información sobre os equipos dispoñibles e os seus accesorios, prema no seguinte botón.