As capacidades do noso laboratorio están focalizadas a estudar as propiedades físicas dos alimentos e especialmente de produtos lácteos.
Os equipos de medida cos que contamos son de última xeración e o persoal do laboratorio presenta carácter multidisciplinar englobando especialistas en alimentos e en materiais.
O equipamento experimental das nosas instalacións para analizar os diferentes materiais é:
- Analizador de texturas TA.XTPlus (Stable Micro Systems, Reino Unido)
- Reómetro AR-G2 (TA Instruments, EEUU)
- Calorímetro diferencial de varrido MDSC Q1000 (TA Instruments, EEUU)
- Analizador de tamaño de partícula MASTERSIZER 2000 (Malvern Instruments, Reino Unido)
- Turbidimetro TURBISCAN Lab expert (Formulaction, Francia)
- Colorímetro Color Flex (Hunterlab, EEUU)
- Viscosímetro Broookfield DV-II+ (Brookfield Ametek, EEUU)
Se desexa coñecer máis información sobre os equipos dispoñibles e os seus accesorios, prema no seguinte botón.